Στο Τατόι θα ταφεί ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος τη Δευτέρα, με τις εργασίες στα πρώην βασιλικά ανάκτορα να συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και το Newsbeast έχει φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα ταφεί σε κοντινή απόσταση από το μνήμα που βρίσκονται οι γονείς του, Παύλος και Φρειδερίκη.

Μάλιστα, ο εκσκαφέας που από το πρωί ξεκίνησε τις εργασίας για το άνοιγμα του τάφου, ολοκλήρωσε το μεσημέρι τη διαδικασία και όπως θα δείτε στις πανοραμικές φωτογραφίες του Newsbeast ο τάφος του τέως Βασιλιά Κωνσταντινού είναι έτοιμος.

Ο χώρος που θα είναι η τελευταία κατοικία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, χρειάζεται αρκετή δουλειά καθώς λόγω της φωτιάς που είχε ξεσπάσει στην περιοχή τον Αύγουστο του 2021 υπάρχουν πολλοί καμμένοι κορμοί που πρέπει να απομακρυνθούν.

Οι εργασίες θα βρίσκονται σε εξέλιξη και τις επόμενες ημέρες για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, εκεί όπου βρίσκεται το «βασιλικό νεκροταφείο».

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης ο γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος, βρέθηκε στο Τατόι με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αλλά και της συζύγου του Τατιάνα Μπλάτνικ ώστε να ελέγξει τις εργασίες και τις προετοιμασίες για την τελετή της Δευτέρας.

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbeast