Σε ηλικία 82 ετών έφυγε από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος το βράδυ της Τρίτης (10/01) και ήδη στην Ελλάδα αναμένεται να φθάσουν τις επόμενες ώρες και τα 9 εγγόνια του προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του.

Στην Αθήνα βρίσκονται τα 5 παιδιά του, η σύζυγος του Παύλου, Μαρί Σαντάλ, οι αδελφές του, Σοφία και Ειρήνη. Ο βασιλιάς Κάρολος, ξάδελφος του Κωνσταντίνου βάσει πρωτοκόλλου δε θα παραστεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το απόγευμα της Τετάρτης (11/01) επικοινώνησε με τη σύζυγο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία και με τον γιο του, Παύλο, εκφράζοντας τη θλίψη του για τον θάνατο του ξαδέλφου του Κωνσταντίνου.

Δεν αποκλείεται να έρθει στην κηδεία ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Ο Κωνσταντίνος τον είχε βαφτίσει και εκείνος βάφτισε με τη σειρά του τον γιο του Παύλου.

Στην κηδεία του τέως βασιλιά ενδεχομένως να παραστούν μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας και της Δανίας, αφού η Αννα Μαρία είναι αδελφή της βασίλισσας Μαργαρίτας και της πριγκίπισσας Βενεδίκτης.