Στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι η κηδεία του δημοσιογράφου και διευθυντή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Παραπολιτικά», Παναγιώτη Τζένου, ο οποίος έπαθε ανακοπή ενώ ήταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Κουρτάκη

Στην επαγγελματική σταδιοδρομία του ο Παναγιώτης Τζένου είχε σχεδόν πάντα δίπλα του, τον νυν εκδότη της εφημερίδας Παραπολιτικά, Γιάννη Κουρτάκη. Ήταν και οι δύο παιδιά όταν ξεκίνησαν με όνειρα το εγχείρημα της ιστοσελίδας των Παραπολιτικών και ακολούθως την έντυπη έκδοσή τους.

Ο κ. Κουρτάκης επέλεξε να τον αποχαιρετήσει δημοσίως, σοκαρισμένος. «Το ‘97 έφυγε ο αδερφός μου. Σήμερα έφυγε ο Παναγιώτης μου. Ο δεύτερος αδερφός μου. Ήταν τα πάντα για μένα. Καλό ταξίδι αδερφέ μου. Δεν περίμενα ποτέ τούτη τη στιγμή. Σ’ αγαπώ αιώνια. Σ’ ευχαριστώ για όλα». Είμαι σίγουρος ότι αυτές τις ώρες, μακριά από το Twitter και τα τηλέφωνα, του λέει πολλά περισσότερα.