Ανείπωτη είναι η θλίψη στο Αγρίνιο για τον 18χρονο που «έσβησε» στη ΜΕΘ, όπου νοσηλεύονται μετά από σοβαρό τροχαίο, με πλήθος κόσμου να σπεύσουν στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας για να τον αποχαιρετήσουν στο τελευταίο «αντίο».

Όπως αναφέρει το sinidisi.gr, η σορός του έφτασε στην εκκλησία λίγο πριν τις 10 πρωί και πλήθος κόσμου συνέρρεε στην εκκλησία για να συμπαρασταθεί σε αυτούς τους γονείς που επέδειξαν μεγαλοψυχία και δέχθηκαν να δωρίσουν ζωτικά όργανα του γιου τους για να σωθούν άλλοι άνθρωποι.

Συμφοιτητές του από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου στην Πρέβεζα, όπου φοιτούσε στο α’ εξάμηνο ο Γρηγόρης Κοράκης, έφθασαν με λεωφορείο για να πουν το τελευταίο «αντίο» στο παλληκάρι που έφυγε πρόωρα.

Με λευκά τριαντάφυλλα πήγαν και οι συμμαθητές του από το Λύκειο αδυνατώντας να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.

Λόγια παρηγοριάς είπε στους χαροκαμένους γονείς ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός που βρέθηκε στο ναό πριν την Εξόδιο Ακολουθία.

Στεφάνια έστειλαν οι στενοί συγγενείς του παιδιού, οι συμφοιτητές του και το Σωματείο Ραδιο – Ταξί Αγρινίου καθώς ο πατέρας του 18χρονου, Αποστόλης Κοράκης, είναι αυτοκινητιστής που χαίρει της εκτίμησης των μελών του κλάδου και της τοπικής κοινωνίας.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την κηδεία: