Το περασμένο Σάββατο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός μίλησε για την σχέση του παιδιά του, την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, την Κιβωτό του Κόσμου και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες αλλά και τη θέση που έχει το χιούμορ στη ζωή του.

Στο τέλος της συνέντευξης η οικοδέσποινα του Καλύτερα δε γίνεται, όπως κάνει σε όλους τους καλεσμένους της, έδωσε τα δώρα της στον πρωθυπουργό.

Αρχικά, η Ναταλία Γερμανού του πρόσφερε ένα βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά, «Τα 88 ντολμαδάκια», ένα φλιτζάνι του καφέ με το όνομά του, αλλά κι ένα δώρο για το τετράποδο μέλος της οικογένειάς του, τον Peanut.

«Δε θα μπορούσαμε να μην πάρουμε ένα δώρο για τον Peanut, παιχνιδάκι είναι, κάνει και θόρυβο, είναι μια φωτογραφική μηχανή για να συνηθίσει τα φλας της δημοσιότητας» είπε η Ναταλία Γερμανού στον πρωθυπουργό με εκείνον να απαντάει με χιούμορ πως: «Τα έχει ήδη συνηθίσει και με το παραπάνω!».

Tο απόγευμα της Τετάρτης (30/11), η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που αποδεικνύει ότι ο χαριτωμένος σκύλος του Κυριάκου Μητσοτάκη έλαβε το δώρο του και το απολαμβάνει.