Βίντεο δείχνει τις δραματικές στιγμές που οι διασώστες μεταφέρουν το άψυχο σώμα της 47χρονης στο ασθενοφόρο, μετά την πτώση βράχου στο κατάλυμα που έμενε με την οικογένειά της στην Ιεράπετρα. Η γυναίκα βρέθηκε στο κρεβάτι της, σκεπασμένη με ένα σεντόνι, σε εμβρυική στάση.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 30/11 όταν τμήμα βράχου αποκολλήθηκε, κατρακύλησε στην πλαγιά, με αποτέλεσμα να πέσει στην ταράτσα του μοιραίου ξενοδοχείου και να καταπλακώσει την 47χρονη.

Στο μεταξύ, το ελαφριά τραυματισμένο στο αριστερό του πόδι 9χρονο αγοράκι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο χθες Δευτέρα, μετά την τοποθέτηση νάρθηκα στο μικρό κάταγμα που είχε υποστεί στον αστράγαλο από την πτώση του τοίχου του δωματίου.

Συντετριμμένος ο Σλοβένος πατέρας, που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας μαζί με τον τραυματία 9χρονο γιο του, μίλησε στους διασώστες με θαυμασμό για τον άμεσο χρόνο επέμβασης και τον άριστο επαγγελματισμό όλων των υπηρεσιών.

Η σλοβενική Πρεσβεία σε ελάχιστο χρόνο κατάφερε να του εξασφαλίσει νέα ταξιδιωτικά έγγραφα, αφού τα πρωτότυπα έμειναν θαμμένα κάτω από τα μπάζα, ώστε να μπορέσει, αφού γίνει η νεκροψία-νεκροτομή, να συνοδέψει τη σύζυγό του στην πατρίδα τους για να την κηδέψει στη γενέτειρά της αναφέρει το neakriti.gr.