Μια όχι και τόσο συνηθισμένη κλοπή κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ δύο αδέλφια 55 και 60 ετών αντίστοιχα. Τα δύο αδέλφια που είναι Αλβανοί υπήκοοι κατήγγειλαν στην Αστυνομία – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» – ότι στις 12.15’ το μεσημέρι μιας ημέρας που απουσίαζαν, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν τη μονοκατοικία όπου ζούνε σε οικισμό του Δήμου Κιλελέρ, στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας της Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στους αστυνομικούς τα δύο αδέλφια, ο δράστης/ες από την πίσω πλευρά του σπιτιού αναρριχήθηκε στη στέγη της ισόγειας μονοκατοικίας. Στη συνέχεια μετακίνησε τα κεραμίδια και σπάζοντας το ξύλινο ταβάνι εισήλθε στο σπίτι όπου έψαξε όλους τους χώρους, καθώς το σπίτι βρέθηκε άνω-κάτω. Η λεία της ριψοκίνδυνης εισβολής ήταν 10.000 ευρώ, χρηματικό ποσό, το οποίο είχανε από κοινού τα δύο αδέλφια, όπως και δύο δαχτυλίδια, ένα χρυσό και ένα ασημένιο που υπήρχαν σε ντουλάπα.

Τον δράστη/ες της κλοπής που έγινε καπνός, χωρίς να αφήσει πίσω ίχνη που να προδίδει την ταυτότητά του αναζητά το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ που ερευνά την καταγγελία.