Νέες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για την υπόθεση της 38χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγο της σε ξενοδοχείο στην Κρήτη, καθώς φέρεται ότι του είχε στείλει απειλητικά μηνύματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» τόνιζε ότι πρόκειται να τον σκοτώσει, ενώ είχε στείλει και φωτογραφίες με όπλα απειλώντας τον, για την σωματική του ακεραιότητα.

«Θα σε σκοτώσω ρε π….. να το ξέρεις. Θα βρω τρόπο κάποια στιγμή. Αλλά πάντα θα σε ζηλεύω παθολογικά και δεν θα σε αφήσω να έχεις γ….ς. Δεν θέλω να σε ακουμπήσει ποτέ καμία. Αυτό να το ξέρεις! Μην ζεις με την ελπίδα ότι θα μου περάσει. Είσαι μόνο δικός μου. Είμαι άρρωστη μαζί σου», φέρεται να έγραψε σε μερικά από τα μηνύματα.

Επίσης, πρόσθεσε πως «γ…. ό,τι έχεις και δεν έχεις άτιμε. Γ…. την ώρα και τη στιγμή που σε αγάπησα. Μου λείπεις», έγραφε σε άλλα η 38χρονη που χρησιμοποιούσε χυδαία λόγια και βαρείς χαρακτηρισμούς, απειλώντας τον ευθέως ότι θα τον σκοτώσει.

«Όπως τους σχιζοφρενείς στα θρίλερ, όπως όταν κολλά κάποιος AIDS και τρελαίνεται και κολλά όσο πιο πολλούς μπορεί. Τέτοια ένστικτα μου βγάζεις, θα παίρνω ψυχές ασταμάτητα. Θα παίρνω όσο πιο πολλές μπορώ. Θα ματώνω προς τιμήν σου ό,τι αρσενικό με πλησιάσει. Είστε όλοι άχρηστοι, ελεεινοί, άθλιοι και σιχαμένοι. Δεν αξίζετε να ζείτε. Πρέπει να πεθάνετε όλοι σας. Ή να ζείτε σαν ζόμπι, όπως εσύ. Να φαίνεστε από μακριά ότι υποφέρετε, ότι σαπίζετε ζωντανοί. Κάνε σχέση για να δούμε πόσο βαριά α…. έχεις. Κι ετοιμάσου για σκληρό ροκ τρία λεπτά μετά», ανέφερε σε άλλα μηνύματα η 38χρονη.