Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 36χρονος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τη σύζυγό του τα ξημέρωμα του Σαββάτου σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Σύμφωνα με το cretapost, ο άνδρας φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού και νοσηλεύεται στη κυρίως για προληπτικούς λόγους, αφού δέχθηκε επίθεση στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.

«Ελέγχεται διαρκώς η κατάσταση-Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του»

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του, αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ.

Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά εκτιμάται διαρκώς» ανέφερε με δηλώσεις του στο cretapost ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ και χειρουργός κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Άφαντη η σύζυγός του

Η αστυνομία αναζητά την 38χρονη γυναίκα, ενώ παράλληλα διεξάγεται έρευνα αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στην επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης παλαιότερα είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο, το 2015. Μάλιστα τότε είχε καταδικαστεί και εξέτισε την ποινή του στη φυλακή. Πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί.

Βρέθηκε μπουκάλι με υγρό

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου η Αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε ένα δοχείο με καυστικό υγρό. Το μπουκαλάκι έχει σταλεί στα εργαστήρια για έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια η χημική ουσία που περιέχει.