Θετικός στον κορονοϊό για δεύτερη φορά βρέθηκε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος ο οποίος το έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε εμφάνισε συμπτώματα του ιού και το τεστ που έκανε βγήκε θετικό ενώ τόνισε πως ελπίζει να μην έχει μεταφέρει σε κάποιον τον ιό καθώς τις τελευταίες ημέρες ήρθε σε επαφή με πολύ κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε: «Ενώ μέχρι χθες ήμουν καλά, σήμερα ξύπνησα με κάψιμο στο λαιμό, ελαφρώς μπουκωμένη μύτη, λίγο πονοκέφαλο και ατονία. Έκανα Pcr νωρίς το πρωί και μόλις με ενημέρωσαν ότι είμαι θετικός. Μετά από 6 μήνες ακριβώς ξανακολλάω για 2η φορά Covid. Όλα θα πάνε καλά εύχομαι.

Απλά, σας ενημερώνω και δημόσια διότι έχω έρθει σε επαφή τις τελευταίες ημέρες με πάρα πολύ κόσμο. Μακάρι, έστω και εν αγνοία μου, να μην έχω κολλήσει κάποιον άνθρωπο. Θα τα ξαναπούμε, πρώτα ο Θεός σε λίγες ημέρες, όταν θα βγω αρνητικός. Πιστεύω μέχρι τα τέλη της εβδομάδας να έχω επιστρέψει και στα δελτία καιρού του MEGA.».