Κορυφώνεται η αγωνία για την 48χρονη που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στην Ευρυτανία και το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα. Η έρευνα που έκανε το drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα αναζητούσε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών, δεν είχε αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του Mega το εν λόγω drone διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού αλλά και την έρευνα ειδικότερα, καθώς ήταν δύσκολο να μεταβούν στον βυθό της λίμνης, λόγω των φερτών υλικών. Mετά τη σάρωση του βυθού δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας, κάποιο σώμα ή κάποιο ρούχο της.

Υπενθυμίζεται πως το sonar του Ερυθρού Σταυρού είχε δώσει κάποιο στίγμα ότι υπάρχει κάτι στον βυθό της λίμνης το οποίο, θα έπρεπε να ερευνηθεί περαιτέρω.

Τα σενάρια

Η έρευνα θα συνεχιστεί και σήμερα και αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι ότι εάν η γνυαίκα όντως έπεσε από τη γέφυρα ή βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι εάν είχε πέσει το σώμα της θα είχε αναδυθεί στην επιφάνεια. Αν τελικά έπεσε ίσως να χρησιμοποίησε βαράκια στα πόδια για να καταλήξει στον βυθό. Παράλληλα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσουν κάποιες ομάδες ανθρώπων που ειδικεύονται στην αναζήτηση, ανάμεσά τους και κυνηγοί από την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα «σαρώσουν» την περιοχή 2 – 2,5 χιλιομέτρων, και να ξεκαθαριστεί το έαν έχει πέσει στη λίμνη ή όχι.