Οι έρευνες για την δολοφονία του 52χρονου στην Καβάλα συνεχίζονται να βρίσκονται σε εξέλιξη και σύμφωνα με νέες πληροφορίες κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον δολοφόνο, ενώ ήδη εξετάζεται ένα συγκεκριμένο κίνητρο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», οι κάμερες έχουν καταγράψει τόσο τον δράστη, όσο και την διαδρομή που ακολούθησε, με το αντίστοιχο υλικό να εξετάζεται εξονυχιστικά από τις αρχές. Ο δράστης λοιπόν, φέρεται πως αφού πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε το θύμα του, διέφυγε με τα πόδια μέσα από ένα διπλανό χωράφι και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μηχανή του και κατευθύνθηκε προς τη Χρυσούπολη.

Έτσι, με βάση την εκπομπή του Mega, η αστυνομία έχει σκιαγραφήσει τον βασικό ύποπτο, ενώ το κίνητρο της επίθεσης φέρεται να είναι προσωπικού θέματος.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο καθώς η Αστυνομία αναφέρει πως το κίνητρο της επίθεσης ενδέχεται να έχει να κάνει με τον ψυχισμό και τις αντιλήψεις του υπόπτου.

Υπενθυμίζεται, πως ο άγνωστος του είχε στήσει καρτέρι έξω από το χώρο εργασίας του θύματος στις 16/9 σε μαρμαράδικο στην περιοχή της Κεραμωτής, πυροβολώντας τον με κυνηγετικό όπλο και τραυματίζοντας τον θανάσιμα στην καρδιά.