Καταθέσεις από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του 52χρονου, που λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστου, έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας.

Ο άγνωστος του είχε στήσει καρτέρι έξω από το χώρο εργασίας του σε μαρμαράδικο στην περιοχή της Κεραμωτής, πυροβολώντας τον με κυνηγετικό όπλο και τραυματίζοντας τον θανάσιμα στην καρδιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbeast, οι Αρχές εκτιμούν ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι προσωπικές διαφορές που ενδεχομένως είχε ο 52χρονος με κάποιο άτομο που για την ώρα δεν είναι γνωστό στην ΕΛΑΣ.

Το θύμα άφησε πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά, ενώ οι φίλοι του κάνουν λόγο για έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο που κοίταζε τη δουλειά του και δεν είχε αντιδικία με κανέναν.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άτομο στο οποίο άνηκε η επιχείρηση, αλλά έγινε γνωστό πως ο 52χρονος ήταν τελικά υπάλληλος και εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύσει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης ή οι δράστες περίμεναν τον 52χρονο να έρθει στη δουλειά του γύρω στις 6 το πρωί και μόλις αυτός βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση είναι σοκαρισμένοι από τη δολοφονία του συναδέλφου τους. Μάλιστα, την ώρα του φονικού, ορισμένοι από αυτούς ήταν ήδη μέσα στον χώρο εργασίας, αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την αναζήτηση του δράστη (ή των δραστών) της άγριας δολοφονίας.