Σε υψόμετρο 2.650 μέτρων στον Όλυμπο βρέθηκε ένας Γερμανός μουσικός ο οποίος πήρε στα χέρια του το φλάουτο και άρχιζε να παίζει μουσική σε ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Οκτώ τολμηροί επισκέπτες ενώ η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά και το θερμόμετρο δείχνει μόλις2 βαθμούς έχουν ανέβει στο βουνό και μένουν τα τελευταία 24ωρα στο καταφύγιο Χρήστος Κάκαλος. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Κριστιάν ένας Γερμανός μουσικός ο οποίος παίρνει το φλάουτό του και ανεβαίνει κάθε μέρα και σε μια διαφορετική κορυφή για να εμπνευστεί και παίζει μουσική.

Για την ακρίβεια ο Γερμανός μουσικός και φανατικός των βουνών και της ορειβασίας παίζει shakuhachi ένα φλάουτο από μπαμπού, παραδοσιακό όργανο της Ιαπωνίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (25/8) όπως μεταδίδει το voria.gr ο Κριστιάν βρέθηκε σε μια από τις δίδυμες κορυφές Καλάγια, στα 2.640 μέτρα και έπαιζε την αγαπημένη του μουσική ενώ η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ομίχλη.

«Τις τελευταίες δύο μέρες είναι περίεργα εδώ στο βουνό, αν και εμείς είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Το θερμόμετρο έπεσε μόλις στους 2 º C και η ξυλόσομπα καίει συνεχώς. Έχουμε αρκετές ακυρώσεις, είμαστε 8 άτομα και κάποιοι κατασκηνωτές που διανυκτερεύουν γύρω γύρω στις σκηνές», είπε στη Voria, ο Αλέξανδρος Στύλλας, διαχειριστής του Καταφυγίου Χρήστος Κάκαλος.