Κάτοικος Κω με καταγωγή από την Κάλυμνο ισχυρίζεται ότι έχει τίτλους ιδιοκτησίας δύο νησιών στο Αιγαίο, τα οποία θέτει προς πώληση.

Η κ. Καλλιόπη Μαγκλή Μουγκρού αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί δύο νησιά. Πρόκειται για τη νήσο Νερά, 0,456 τ. χλμ νότια της Καλύμνου αλλά και τη νήσο Ακρόνησος, στην είσοδο του λιμανιού της Αλικαρνασσού (Bodrum) στην Τουρκία, βρίσκεται περίπου 9 ν.μ ανατολικά της Κω, είναι μέρος της τουρκικής ριβιέρας και αποτελεί προορισμό προσέλευσης σκαφών αναψυχής.

Όπως αναφέρει το Mega η γυναίκα πουλά τα νησιά για τουριστική αξιοποίηση, αναψυχή αλλά και για … «εξόρυξη πετρελαίου», επισημαίνοντας πως προτιμάει αμερικανική εταιρεία.

To kalymnos-news.gr επικοινώνησε για το θέμα αυτό με το γιο της, Γιώργο Μούγκρο. Όπως είπε για τη νησίδα Νερά, νότια της Καλύμνου, ο αδελφός του παππού του Αντώνη Μαγκλή, ο Αλέξανδρος διατηρούσε πάνω στο νησί καφενείο ιδιοκτησίας του.

Όπως ανέφερε δεν συμφωνεί με τη ανάρτηση που έγινε από τη μητέρα του καθώς έγινε εν αγνοία, τόσο δική του όσο και άλλων συγγενών.