Σε πολύ συχνό φαινόμενο έχουν εξελιχθεί τα τροχαία ατυχήματα με αγριογούρουνα στην περιοχή της Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα της Λαμίας. Αυτή τη φορά εντός κατοικημένης περιοχής, αγριογούρουνο έπεσε πάνω στην πόρτα αυτοκινήτου προκαλώντας υλικές ζημιές.

Ο οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου κατευθυνόταν προς τον προορισμό του το βράδυ της Παρασκευής (5/8) μέσα στο χωριό Λυγαριά της Λαμίας, όταν ξαφνικά άκουσε θόρυβο κι ένιωσε το αυτοκίνητο του να τραντάζεται. Ένα τεράστιο αγριογούρουνο, μόλις είχε εμβολίσει το όχημα του στο ύψος της πόρτας του οδηγού, βγάζοντάς το από την πορεία του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr.

«Είδα ξαφνικά τη μούρη του στο παράθυρο μου και δεν καταλάβαινα τι είχε συμβεί», ανέφερε στο lamiareport.gr, ο οδηγός που δεν κατάλαβε από που του ήρθε το αγριογούρουνο.

Όταν συνειδητοποίησε ότι βρέθηκε στο δρόμο ενός μεγάλου αρσενικού αγριογούρουνου μακάριζε την τύχη του που γλίτωσε μονάχα με ένα βαθούλωμα και το ξήλωμα του προφυλακτήρα. Το αγριογούρουνο, πάντως, μετά τη σύγκρουση αποχώρισε από το σημείο φαινομενικά δίχως να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

«Ίσα που θα του έφυγαν τα τσιμπούρια», σχολίασε αστειευόμενος ο οδηγός που έχοντας συνειδητοποιήσει ότι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, θέλησε να διασκεδάσει το πόσο τυχερός στάθηκε μέσα στην ατυχία του.