Άκαρπες είναι οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του τρίτου νεαρού της παρέας από τη Βόρεια Μακεδονία, που παρασύρθηκαν από τα ισχυρά ρεύματα της θάλασσας στη Χαλκιδική.

Ο νεαρός που αγνοείται, σύμφωνα με το voria.gr, είναι τελικά 31 ετών και όχι 28 και πρόκειται για τον Μάρτιν Γιοβανόφκσι.

Οι συγγενείς λένε κατηγορηματικά στο τοπικό Μέσο της Θεσσαλονίκης πως ο Μάρτιν ήξερε καλό κολύμπι καταρρίπτοντας όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις περασμένες ημέρες.

«Εδώ και τόσες ημέρες διανύουμε μία πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδο που δεν περιγράφεται με λόγια αλλά έχουμε την ελπίδα πως ο Μάρτιν μας θα βρεθεί τελικά ζωντανός και καλά στην υγεία του», είπαν οι γονείς του αγοριού.

Όπως αναφέρουν συγγενείς του, ο Μάρτιν είχε πάει στη Χαλκιδική με μία παρέα δέκα περίπου ατόμων για διακοπές και για να γιορτάσουν τα γενέθλια του 30χρονου Ιβάν, ο οποίος ήταν αυτός που βούτηξε για να τον σώσει τη στιγμή που φώναζε για βοήθεια μαζί με τον άλλον φίλο τους, τον 25χρονο Βασίλ, όταν τα ρεύματα της θάλασσας τους παρέσυραν.