Ρεκόρ καταγράφουν το φετινό καλοκαίρι οι γάμοι. Τρία σχεδόν χρόνια μετά τον συναγερμό που έφερε η πανδημία του κορονοϊού οι επιχειρήσεις και ο κλάδος που ασχολείται με τα Μυστήρια αρχίζει σιγά σιγά να επανακάμπτει.

Μιλώντας στο Mega το πρωί της Τρίτης (12/7) ο Γιάννης Χρυσοβιτσιώτης, ιδιοκτήτης κτήματος εκδηλώσεων, επεσήμανε ότι μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, δύσκολα θα βρει ένα ζευγάρι ελεύθερη ημερομηνία για να πραγματοποιήσει τον γάμο του.

«Αναγκαζόμαστε να διώξουμε κόσμο. Ο Σεπτέμβριος είναι γεμάτος μήνας με εκδηλώσεις πρωί και βράδυ, όλες τις ημέρες της εβδομάδας» είπε εξηγώντας πως οι ημερομηνίες μέχρι τον Οκτώβρη είανι δυσεύρετες.

«Είναι μια πολύ καλή χρονιά για όλο τον κλάδο, αφού τα ζευγάρια μετά από δύο χρόνια στον ”πάγο”, μπορούν πλέον να έχουν τον γάμο των ονείρων τους» συμπλήρωσε.

Το κόστος μιας δεξίωσης παραμένει στα ίδια επίπεδα με αυτά προ κορονοϊού καθώς πρόκειται για προκρατήσεις, ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει του χρόνου με αυξήσεις τιμών.

Τα κέντρα εκδηλώσεων, προσαρμοζόμενα στη μετά πανδημίας εποχή, τηρούν τα μέτρα για τη διάδοση του κορονοϊού, με χρήση μασκών και αποστάσεων.