Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το μειλ το οποίο έστειλε ο 50χρονος γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο γυμναστήριο του. Ο δικηγόρος της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος διατηρούσε φιλία με τον γυμναστή και τον χαρακτήρισε «σπάνιο άνθρωπο».

Ο δικηγόρος, μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τη φιλία του με τον 50χρονο γυμναστή και ανέφερε αρχικά: «Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, εργατικός, πολύ δημοφιλής, γιατί ήταν άριστος στις κοινωνικές του σχέσεις με τους πάντες και ένα πρόσωπο βαθύτατα θρησκευόμενο».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, την προηγούμενη εβδομάδα ο 50χρονος γυμναστής τον κάλεσε και του ανέφερε κάποια περιστατικά τα οποία είχε περιγράψει και στην ανάρτησή του αλλά και στο mail του ενώ οι δυο τους είχαν κανονίσει να συναντηθούν και αυτήν την εβδομάδα.

Ο δικηγόρος τόνισε πως θα σεβαστεί την έκκληση της οικογένειας του γυμναστή να μην αποκαλύψει τι περιλάμβανε η τηλεφωνική συνομιλία που είχαν, ενώ σημείωσε πως από την ανάρτηση του γυμναστή προκύπτουν ποινικά αδικήματα.

«Κατάλαβα ότι τον βασάνιζε κάτι όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ ταραγμένο, μου είπε ότι ήταν απελπισμένος. Δεν έχω λόγια, αληθινά δεν το περίμενα» ανέφερε σχετικά ο Όθωνας Παπαδόπουλος.