Αίθριος αναμένεται αύριο ο καιρός με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι καταιγίδες είναι πιθανό να συνοδεύονται και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία, που θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα βορειοανατολικά και θα παραμείνει σε πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 13 έως 32 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 35, στην Ήπειρο από 13 έως 33 βαθμούς στη Θεσσαλία από 14 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 35 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 33, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 35 βαθμούς και στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις έως 3-4 μποφόρ στα πελάγη.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με πιθανότητα για αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με πιθανότητα για αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς.