Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση της αμερικανίδας τουρίστριας, η οποία πλήρωσε 600 ευρώ για μια μερίδα καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ σε μαγαζί στη Μύκονο. Όπως μάλιστα καταγγέλλει η ίδια, όταν έκανε παράπονα, φέρεται να την απείλησαν ότι «ξέρουν πού μένει».

Η αμερικανίδα τουρίστρια καταγγέλλει πως της επέβαλαν να πληρώσει το ποσό γιατί αρχικά της έφεραν έναν κατάλογο στον οποίο δεν αναγράφονταν οι τιμές των προϊόντων, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φρίξο Δρακοντίδη, ο οποίος ανέδειξε το θέμα. Έκανε έναν πρόχειρο υπολογισμό για τον λογαριασμό και υπολόγισαν γύρω στα 200 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της τουρίστριας και όπως είπε ο δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό Open, όταν έκανε παράπονα για τον λογαριασμό και αρνήθηκε να πληρώσει ξαφνικά βρέθηκαν γύρω της τρεις σωματώδεις άντρες, οι οποίοι την εγκλώβισαν στην καρέκλα της και της είπαν ότι δεν μπορεί να φύγει από το κατάστημα αν δεν πληρώσει.

Μάλιστα της είπαν: «Ξέρουμε και πού μένεις».

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα κατήγγειλε ότι πήγε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού των ανέμων μαζί με την κόρη της και πλήρωσαν 520 ευρώ για τα κοκτέιλ και τα καβουροπόδαρα, ενώ ήταν προκαθορισμένο το φιλοδώρημα στα 78 ευρώ.