Με συγκινητικές αναρτήσεις τους στα social media αποχαιρετούν τον Κώστα Γκουσγκούνη, που πέθανε χθες σε ηλικία 91 ετών, τα εγγόνια του. Η οικογένεια του θρύλου των ερωτικών ταινιών τον αποχαιρέτησε χθες στο κοιμητήριο της Λούτσας.

«Αγαπημένε μου παππού.. δεν θα σε ξεχάσω ποτέ !!!! Σε ευχαριστώ – για όσα με συμβούλεψες στην ζωή μου.. οι στιγμές & αναμνήσεις μας θα είναι “ανεξίτηλες” στον χρόνο .. Ήσουν & θα είσαι πάντα δίπλα μου» γράφει στο Facebook, ο εγγονός του Κώστας Γκουσγκούνη, Κώστας Πανουργιάς.

Αγαπημένε μου παππού.. δεν θα σε ξεχάσω ποτέ !!!! Σε ευχαριστώ – για όσα με συμβούλεψες στην ζωή μου.. οι στιγμές & αναμνήσεις μας θα είναι "ανεξίτηλες" στον χρόνο .. Ήσουν & θα είσαι πάντα δίπλα μου 💖

Posted by Panourgias Kostas on Monday, May 9, 2022

«Έφυγες με το κεφάλι ψηλά χαμογελαστός, δυνατός, άφοβος, όπως πάντα, όταν εσύ το θέλησες, πλήρης ημερών. Πλέον θάνατος αναίσθητων. Θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας αιώνια σου η μνήμη πατέρα και παππού μας» γράφει ο άλλος εγγονός του, Δημήτρης, μαζί με κοινές τους φωτογραφίες που ανέβασε στα social media.

Έφυγες με το κεφάλι ψηλά χαμογελαστός δυνατός άφοβος όπως πάντα ,όταν εσύ το θελήσες πληρης ημερών .Πλέον θάνατος αναίσθητων..Θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας αιώνια σου η μνήμη πατέρα και παππού μας..

Posted by Dimitris Gouzgounis on Monday, May 9, 2022

Οι τελευταίες φωτογραφίες του Κώστα Γκουσγκούνη

Ο ανηψιός του και επαγγελματίας φωτογράφος στη Λάρισα, Δημήτρης Γκουσγκούνης ανέβασε τις τελευταίες φωτογραφίες του 92χρονου όπως αναφέρει το larissanet.gr. «Καλό ταξίδι θείο θα θυμάμαι πάντα τις ατέλειωτες συζητήσεις μας. Σαν να ήξερες πως αυτή θα είναι η τελευταία μας φωτογράφιση» έγραψε σε ανάρτησή του.

Η κηδεία του έγινε χθες (9/5) στην Αρτέμιδα, όπως ακριβώς επιθυμούσε. Μάλιστα είχε πει στον εγγονό του Δημήτρη: «Αυτό είναι το κουστούμι που θα φορέσω. Θέλω να με πάτε στη Λούτσα στο κοιμητήριο Αρτέμιδας και θέλω το γραφείο κηδειών του φίλου μου στη λεωφόρο Μεσογείων. Μη στεναχωριέστε καλή αντάμωση».