Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, καθώς τελικά στον οργανισμό της Τζωρτζίνας ανιχνεύθηκε καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη, γεγονός για το οποίο τοποθετήθηκε σχετικά ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ανέφερε πως «έχουμε σκοπό να διασαφηνίσουμε αν πρόκειται για φαρμακευτική ή όχι κεταμίνη. Ήδη μαθαίνουμε ότι πρόκειται για ανεύρεση φαρμακευτικής, δηλαδή νοσοκομειακής κεταμίνης, πράγμα που αν είναι ακριβές έχει κάποιες προεκτάσεις».

Παράλληλα, ανέφερε πως «αν υπάρχει έλλειμα σε κεταμίνη και δεν έχει αναφερθεί έναν μήνα τώρα, δημιουργούνται ερωτηματικά που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης», ενώ πρόσθεσε ότι «προχωρούμε στα τυφλά, αναλύουμε τα ζητήματα και βλέπουμε πού θα μας βγάλει. Το ιατρικό λάθος είναι ένα από τα ενδεχόμενα που ερευνώνται από την αρχή της υπόθεσης».

Σημειώνεται, ότι όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5) η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα είναι καθαρή κεταμίνη φαρμακευτικής προέλευσης, χωρίς παραφαρμακευτικά ή παρασυστατικά στοιχεία.