Ο αδερφός του Βασίλη Ντινόπουλου, γιου του πρώην υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου, έφυγε από την ζωή ξαφνικά και για το τραγικό γεγονός τοποθετήθηκε και ο αδερφός του, Αναστάσιος-Οδυσσέας.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Tlive», σημείωσε ότι ο 33χρονος έπασχε από διαβήτη τύπου Α, ενώ είχε ένα βεβαρημένο ιστορικό υγείας.

«Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο. Πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχει τρέξιμο», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός, ήταν στον τομέα του, στην δουλειά του, σε ότι έκανε ήτανε πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Είχε βραβευτεί και στην ταινία Kala Azar ως location manager. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, δεν ήταν κακός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ήταν χαρισματικός», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε πως «ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν πολύ δύσκολο».

Σημειώνεται, ότι ο νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός την Κυριακή (1/5) στο σπίτι του στα Εξάρχεια. Οι συγγενείς του τον αναζητούσαν από το βράδυ του Σαββάτου και μετά από πολλές αναπάντητες κλήσεις ο Αργύρης Ντινόπουλος πήγε το μεσημέρι της Κυριακής με κλειδαρά στο σπίτι του γιου του στα Εξάρχεια, όπου τον βρήκε νεκρό στον καναπέ.

Οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες θα τον αποχαιρετίσουν αύριο Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 09:30.