Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε συνέντευξη μέσα από την φυλακή και τόνισε πως το Πάσχα θα ήθελε να επισκεφθεί τα μνήματα των τριών νεκρών παιδιών της, καθώς δεν αντέχει να είναι μακριά τους. Συγκεκριμένα, η 33χρονη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και δήλωσε ότι «αυτό που ζητάω είναι να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών μου. Δεν το αντέχω να είμαι μακριά τους».

Επίσης, με αφορμή την ερώτηση «πώς κοιμάσαι ήσυχη το βράδυ μετά τις κατηγορίες», η 33χρονη είπε πως «κανείς δεν γνωρίζει την ψυχολογία την δική μου και πώς νιώθω εγώ. Πρώτα από όλα δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ψάχνω όλη μέρα και όλη νύχτα απεγνωσμένα να βρω ένα στοιχείο να δείξει ότι δεν είμαι εγώ, γιατί δεν είμαι εγώ».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «το Πάσχα που έρχεται ειλικρινά παρακαλάω κάθε βράδυ να φωτίσει αυτόν που έστω γνωρίζει το ο,τιδήποτε να πάει να το πει. Γιατί κατηγορούμαι άδικα».

Μάλιστα, η κατηγορούμενη από την Πάτρα, ανέφερε πως «έχω μείνει τώρα μόνη μου εδώ και έχω βάλει τον εαυτό μου σε μια σειρά. Οι σκέψεις μου, όλα τα λάθη που έχω κάνει, δεν βρίσκω κάτι να έχω κάνει κακό στα παιδιά, έστω και αφορμή έστω. Προσπαθώ να σκεφτώ να κατηγορήσω τον εαυτό μου σε κάτι και δεν βρίσκω».