Μια παλιά συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο Πρωινό του Ant1, όπου υποστήριξε πως η Ρούλα δεν είναι μόνη της στο έγκλημα και ότι υπάρχουν κι άλλοι που αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν ελεύθεροι. «Πώς γίνεται να μην κλαίει και να μην στεναχωριέται κανένας, από όλη την οικογένεια, κανένας όμως. Ένα δάκρυ δεν μπορούσε να ρίξει κάποιος;» αναρωτήθηκε στην εκπομπή.

Ειδικότερα, η συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, περιέγραψε πως την πέτυχε σε καφετέρια της περιοχής μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και η ίδια έκανε σαν να μη συνέβη τίποτα. «Ήταν περίοδος Χριστουγέννων και είχα πετύχει τη Ρούλα, τον Μάνο και μια φίλη τους να κάθονται για καφέ. Είχα πάει και την είχα πλησιάσει κιόλας, δεν ήταν η Τζωρτζίνα μαζί τους. Και της λέω “πώς είσαι;”, “καλά” μου λέει. Της λέω “είσαι καλά;”. Φάνηκε ότι “ωχ με είδανε”, αυτό. Πώς γίνεται να μην κλαίει και να μην στεναχωριέται κανένας, από όλη την οικογένεια, κανένας όμως. Ένα δάκρυ δεν μπορούσε να ρίξει κάποιος;» είπε.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Από τα συναισθήματα που βγάζουνε προς τα έξω, ναι, πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της. Δεν είναι τόσο έξυπνη για να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Και ο ίδιος ο Μάνος, πες ότι όντως αυτός δεν φταίει σε κάτι, δεν αναρωτιέσαι ρε φίλε τι έπαθαν τα παιδιά σου;».

Τέλος, αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάτι κρατάει τον Μάνο Δασκαλάκη. «Τρέμω ότι υπάρχουν τόσα πολλά άτομα τα οποία είναι μπλεγμένα σε αυτή την υπόθεση και κυκλοφορούν ελεύθερα και είναι γύρω μας και γύρω στα παιδιά μας. Δεν ξέρω πραγματικά. Συζητιέται γενικά στην Πάτρα ότι τον κρατάει για κάποιον λόγο. Ότι κάτι έχει γίνει και τον κρατάει. Τώρα αυτό είναι η σπιτονοικοκυρά, είναι κάτι άλλο, δεν ξέρω» είπε.