Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης K Compact είναι εδώ για να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα, προσφέροντας την απόλυτη λύση για ολοκληρωμένη καθαριότητα. 

Η μοναδική σειρά πλυστικών μηχανημάτων K Compact της Kärcher διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, απαντώντας σε κάθε απαιτητική εργασία καθαρισμού. Τα μοντέλα Κ4, Κ5 και Κ7 φημίζονται για την εξαιρετική τους απόδοση, αφού χαρακτηρίζονται ως ο απόλυτος σύμμαχος για την καθαριότητα. 

Ο compact σχεδιασμός τους που προσφέρει ευκολία στη μεταφορά και αποθήκευση, καθιστά τα πλυστικά μηχανήματα K Compact την πιο κατάλληλη επιλογή για κάθε λύση καθαρισμού, είτε πρόκειται για την απαιτητική αυλή του σπιτιού και του εξοχικού, μέχρι τις ανάγκες καθαρισμού του αυτοκινήτου αλλά και του οικιακού εξοπλισμού.

Τα 3 πλυστικά μηχανήματα της σειράς K Compact είναι τα μοναδικά πλυστικά οικιακής χρήσης με υδρόψυκτο κινητήρα, εξασφαλίζοντας έως και 50% μείωση στην κατανάλωση νερού, ενέργειας αλλά και χρόνου, λιγότερο θόρυβο (κατά 8 φορές), αυξημένη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαρακτηριστικά που κάνουν τη σειρά πλυστικών μηχανημάτων K Compact τα κορυφαία compact πλυστικά που διατίθενται στην αγορά. 

Η σειρά K Compact της Kärcher έρχεται με απίθανα δώρα και είναι διαθέσιμη στα συνεργαζόμενα καταστήματα και online στο site Kärcher.