Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα σήμερα Παρασκευή (18/3) καθώς σημειώνονται ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, ημιορεινά της κεντρικής Μακεδονίας στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης και πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Από το πρωί χιονίζει σε Ασβεστοχώρι, Φίλυρο, Χορτιάτη, κατά διαστήματα σε περιοχές του Λαγκαδά, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις δεν αποκλείεται, πρόσκαιρα, νιφάδες χιονιού να πέσουν και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Χιονόπτωση ΘΕΣΝΙΚΗ 18/3/22 Ρετζικι

Posted by Forecast Weather Greece on Friday, March 18, 2022

«Μέχρι αυτή την ώρα έχουμε ασθενή φαινόμενα και αυτά στα ορεινά κυρίως. Στη Χαλκιδική έχουμε χιόνι, ελαφρές χιονοπτώσεις σε Πέλλα, Ημαθία, Πιερία. Δουλεύουν στην κεντρική Μακεδονία σαράντα μηχανήματα και έχουμε επάρκεια σε αλάτι. Όπου κι αν χρειαστεί, είμαστε σε επιφυλακή», ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο επικεφαλής του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπης Στεργιάδης.

Xιονίζει στα ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλονίκης και κατά διαστήματα και κάτω από τα 200μ.ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ http://www.forecastweather.gr/καμερεσ/καμερεσ-κεντρικησ-μακεδονιασ/λευκός-πύργος.html ΠΑΡΑΛΙΑ http://www.forecastweather.gr/καμερεσ/καμερεσ-κεντρικησ-μακεδονιασ/παραλία-θεσσαλονίκης.html ΚΑΣΤΡΑ http://www.forecastweather.gr/καμερεσ/καμερεσ-κεντρικησ-μακεδονιασ/κεντρο-θεσσαλονικης.html

Posted by Forecast Weather Greece on Friday, March 18, 2022

Πού έδειξε το θερμόμετρο κάτω από το μηδέν

Στα Δίκαια του Έβρου και το Σέλι το θερμόμετρο έδειξε -4,4 βαθμούς Κελσίου, -3 στον Άγιο Παύλο Ημαθίας και το Διδυμότειχο.

Η κυκλοφορία στην κεντρική Μακεδονία, μέχρι αυτή την ώρα διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλυσίδες χρειάζονται μόνο τα οχήματα που κινούνται από το 14,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας -Σελίου.