Τα τρία παιδιά που πέθαναν στη Πάτρα σε σύντομο χρονικό διάστημα, φέρεται να είχαν ένα πανάκι δίπλα τους, την στιγμή που πέθαιναν, σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», η οποία ανέφερε ότι πρόκειται για ένα γεγονός στο οποίο αναφέρθηκε και η μητέρα σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Μάλιστα, η εκπομπή χαρακτήρισε το γεγονός ότι και τα τρία παιδάκια κρατούσαν ένα πανάκι ως «σύμπτωση», καθώς δεν φαίνεται να υπήρχε ιδιαίτερος λόγος, ώστε να έχουν όλα ένα πανάκι δίπλα τους την στιγμή του θανάτου τους.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha ανέφερε ότι η μητέρα ζήτησε από την ιατροδικαστή που εξέτασε την υπόθεση της Ίριδας, να δώσει πίσω το πανί με τα αίματα του παιδιού, ώστε η ίδια να έχει ένα ενθύμιο, την στιγμή που δώρισε όλα τα πράγματα του νεκρού παιδιού της, τρεις μέρες μετά το τραγικό συμβάν.

Επίσης, το «Tlive» ανέφερε ότι η Επιτροπή των Ιατροδικαστών ερευνά για τυχόν ασφυκτικές κηλίδες στους πνεύμονες των παιδιών, κάτι που ενδέχεται να φανεί στις ιστολογικές εξετάσεις. Ακόμη, με βάση την εκπομπή, φέρεται το συκώτι της Μαλένας να έχει εμφανίσει μία συγκεκριμένη ιατροδικαστική εικόνα, η οποία θα μπορούσε να παραπέμπει και στον ασφυκτικό θάνατο.