Συναγερμό για τέσσερις περιοχές και συγκεκριμένα για Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια, στις οποίες τις επόμενες ώρες αναμένεται να ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα σήμανε η ΕΛΑΣ λόγω της κακοκαιρίας Φίλιππος.

Με ανακοίνωσή της ζητά από τους κατοίκους τους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι διαμένουν σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια, όπου και αναμένεται τα καιρικά φαινόμενα να ενταθούν τις επόμενες ώρες, καθώς και σε περιοχές σε όλη την επικράτεια, όπου εκδηλώνονται ακραία καιρικά φαινόμενα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Επιπρόσθετα, παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, για χρήση εάν αυτό απαιτείται από τις επικρατούσες συνθήκες.

Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζεται ότι, ενημέρωση σχετικά με διακοπές κυκλοφορίας καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια, λόγω κακοκαιρίας και έντονων καιρικών φαινομένων, είναι διαθέσιμες σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr).»