Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 40χρονος που είχε δολοφονήσει στην Ορμύλια Χαλκιδικής το 2016 την εν διαστάσει σύζυγό του με 7 μαχαιριές. Το δικαστήριο ομόφωνα τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία με δόλο, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Επιπλέον επέβαλε εις βάρος του φυλάκιση 4 ετών για τις πράξεις της έκθεσης σε κίνδυνο ανηλίκου και της παράνομης οπλοχρησίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 40χρονος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της δολοφονηθείσας, δηλώνοντας μετανιωμένος.

«Ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ» είπε και απευθυνόμενος στους γονείς της γυναίκας, ενώ τούς ευχαρίστησε που φροντίζουν τα εγγόνια τους. Ο ίδιος περιέγραψε όσα προηγήθηκαν του φονικού, αλλά και όσα ακολούθησαν, όταν πήρε μαζί του τον 4,5 ετών -τότε- γιο του και περιπλανιόταν στα όρια του νομού Χαλκιδικής, πριν εντοπιστεί και συλληφθεί, σε καλύβα κοντά στην Ορμύλια, από αστυνομικούς.

Ο ίδιος απέδωσε την γυναικτονία σε βρασμώ ψυχικής ορμής και είπε ότι είχε προηγηθεί καβγάς με την πρώην σύζυγό του, επειδή διαφωνούσαν για το θέμα της επιμέλειας των παιδιών. «Πήγα στο σπίτι να πάρω τον μικρό μου γιο. Στον μεγάλο έλεγε πως είμαι κακός και δεν με ήθελε. Εγώ ποτέ δεν είπα κακή κουβέντα για την μητέρα τους. Εκεί που πήγα να μιλήσουμε, μου είπε ότι δεν θα ξαναδώ ποτέ τα παιδιά, μου επιτέθηκε και έβαλε τα χέρια της στα μάτια μου» είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη στιγμή της δολοφονίας επικαλέστηκε κενά μνήμης.

Παρόλα αυτά, μάρτυρας περιέγραψε τον δράστη ως οξύθυμο και μεταφέροντας στους δικαστές όσα της είχε εκμυστηρευτεί η θανούσα ανέφερε ότι «φοβόταν πως θα πάρει τα παιδιά και θα πήγαινε στην πατρίδα του».