Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την Τζωρτζίνα, το ένα από τα τρία αδέρφια από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα τριών χρόνων με την υπόθεση να έχει εξελιχθεί σε θρίλερ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, το 9χρονο κορίτσι που πέθανε από καρδιακή ανακοπή αρχές του 2022 στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», είχε ξαναπάθει ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτίας μερικούς μήνες πριν, τον Απρίλιο του 2021. Τότε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του καναλιού, το κορίτσι είχε μεταφερθεί στο Παίδων Πατρών για διενέργεια εξετάσεων, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και θεωρήθηκε νεκρή από ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτίας. Τότε ήταν μόνη της στο θάλαμο και συνοδευόμενη από τη μητέρα της.

Λίγα λεπτά αργότερα το κορίτσι συνήλθε, αλλά με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη μέχρι και τον θάνατό της.

Τα τρία περιστατικά του θανάτου των παιδιών έχουν ίδιο μοτίβο και εξέλιξη. Το 2019 η 4χρονη Μαλένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου αφήνει την τελευταία της πνοή ενώ συνοδευόταν από τη μητέρα της και δεν επιτηρούσε κανένας γιατρός το μικρό κορίτσι.

Το δεύτερο κορίτσι, μόλις 6 μηνών, απεβίωσε τον Μάρτιο του 2021 στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, ενώ κοντά της βρίσκονταν η μητέρα και η αδερφή της.

Η 9χρονη Τζωρτζίνα πέθανε αρχές του 2022 στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» και δεν βρισκόταν υπό επιτήρηση των γιατρών, παρά μόνο συνοδευόταν από την μητέρα της.

Δεν θα γίνει εκταφή της 9χρονης

Το ενδιαφέρον των ιατροδικαστών, οι οποίοι αμέσως έλαβαν όργανα των παιδιών προκειμένου να διενεργήσουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.

Εφόσον έχουν ληφθεί τα όργανα των κοριτσιών, αποφασίστηκε να μη γίνει εκταφή της σορού της Τζωρτζίνας.