Η κόρη του Α. Γκλέτσου στα… αγωνιστικά βήματα του πατέρα της

Διαβάστε τις «πολιτικές ανησυχίες» της Βασιλικής, που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του κόμματος


ΕΛΛΑΔΑ
4:26
05/06/2015
Η κόρη του Α. Γκλέτσου στα... αγωνιστικά βήματα του πατέρα της
loading

Ανησυχίες και μάλιστα πολιτικές, φαίνεται πως έχει η 13χρονη μοναχοκόρη του Απόστολου Γκλέτσου, καρπός της σχέσης του με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Βασιλική Γκλέτσου συντάσσεται στο πλευρό του πατέρα της Απόστολου, δημάρχου της Στυλίδας και Πρόεδρο του κόμματος «Τελεία» και το δηλώνει δημόσια, προτρέποντας τους απανταχού Έλληνες να βάλουν μια «μια τελεία στα παλιά και να ξεκινήσουν όχι νέα σειρά, όχι νέα παράγραφο, αλλά νέο κείμενο».

Ο «Αρχηγός», όπως αποκαλείται στην επίσημη ιστοσελίδα της Τελείας, έδωσε την έγκρισή του και αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος μια «έκθεση ιδεών» της κόρης του σχετικά με τη ζωή, το μέλλον, το εγώ και το εμείς με στόχο πάντα την αναζήτηση μίας καλύτερης ζωής...

«Μια καινούργια εποχή ξεκινάει. Νέοι δρόμοι νέες σχέσεις, νέα όνειρα ξεδιπλώνονται! Η αισιοδοξία παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι, πιο άνετοι ως άνθρωποι. Δεν ζούμε για να ζήσουμε αλλά για να υπηρετήσουμε τα υπέρτατα ιδανικά μας. Έχουμε προσδοκίες για το μέλλον. Καταλαβαίνουμε την ύπαρξη μας, μαθαίνουμε να ζούμε και όχι να μας ζούνε. Καταλαβαίνουμε τι διαφορά έχει το «εγώ» από το «εμείς». Αγαπάμε, μοιραζόμαστε, φροντίζουμε… Αλλάζουμε και μπορούμε να συνυπάρξουμε καλύτερα διότι πάνω από όλα είμαστε ο εαυτός μας και όχι μια πλαστική ξεβαμμένη μάσκα. Αναζητούμε μια καλύτερη ζωή και με κόπο και δουλειά προσπαθούμε να την κατακτήσουμε. Παίρνουμε φώς από όλες τις πτυχές της ζωής μας και χτίζουμε όλο και κάτι μεγαλύτερο, όλο και κάτι καλύτερο…. Βρίσκουμε τρόπους να ανοικοδομήσουμε τα κατεστραμμένα και να τα κάνουμε καλύτερα. Ζούμε με υπερηφάνεια για αυτό που είμαστε και το καλλιεργούμε όσο περισσότερο μπορούμε. Βάζουμε μια τελεία στα παλιά και ξεκινάμε όχι νέα σειρά, όχι νέα παράγραφο αλλά νέο κείμενο.

Βασιλική- Παρασκευή Γκλέτσου

Μαθήτρια Α΄Γυμνασίου»

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει