Η μητέρα του 19χρονου Άλκη, που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη, το 2003 εργαζόταν στο ίδιο σχολείο με τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

«Μου έγραφε “Κούλα και Γιάννη από σήμερα είστε αδέλφια μου, έχεις μια αδερφή και έναν αδερφό εδώ στην Βέροια. Είμαστε οικογένεια, να το ξέρεις”» περιγράφει η μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά οι δύο μανάδες θα θρηνούν τα παιδιά τους από βίαιες ενέργειες.

«Πέσαμε από τα σύννεφα γιατί έγραφε μέσα από τα μηνύματα της ότι θυμόταν την Ελένη μας που πήγαινε δευτέρα δημοτικού τότε ποια δασκάλα είχε, σε ποιο νηπιαγωγείο πήγαινε η Κούλα, θυμόταν πολλά πράγματα» είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη από την πλευρά του.

«Ναϊλί εσέν καμέντσα μάνα… τι θα περάσεις από τώρα και στο εξής» ήταν οι πρώτες λέξεις που ήρθαν στο μυαλό της Κούλας Αρμουτίδου όταν σκέφτηκε τη μάνα του 19χρονου Άλκη Μελίνα».

«Αμέσως σκέφτηκα το Γολγοθά που τη περιμένει τη μητέρα του Άλκη, Μελίνα. Σκέφτηκα την τραγωδία που θα ζήσει. Άρχισα να την παρηγορώ γιατί ξέρω τι θα περάσει από τώρα και στο εξής» τόνισε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

«Μόνο σκοτάδι έχω από τότε στο μυαλό μου. Δεν υπάρχει ζωή, δεν υπάρχει καθημερινότητα, το όνειρο, η ελπίδα. Μας οδήγησαν στα τάρταρα. Σε ένα βράδυ μέσα μου τα πήρανε όλα, αυτά τα τέρατα. Αν ήμουν η μάνα του Ροδίτη ή του Αλβανού θα ντρεπόμουν να αντικρίσω το φως του ήλιου» συμπλήρωσε.

«Αν ήμουν η μάνα όλων αυτών των ανθρωπόμορφων τεράτων όπως και αυτού που αφαίρεσε η ζωή του Άλκη θα τους στραγγαλιζα με τα ίδια μου τα χέρια. Θα έλεγα σκοτώστε τα, αφανίστε τα από προσώπου γης» δήλωσε η Κούλα Αρμουτίδη.

«Τα ισόβια τα εννοώ εγώ η μάνα της Ελένης και μιλώ και για λογαριασμό όλων των μανάδων που στείλανε στον τάφο τα παιδιά τους μέσα από βασανισμούς και δολοφονίες» σημείωσε.