Αίμα του Άλκη και αποτυπώματα του 23χρονου που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν, σύμφωνα με τον Alpha, στο μαχαίρι της φονικής επίθεσης, που βρέθηκε κοντά στο σημείο του εγκλήματος.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, το κυρτό μαχαίρι είναι το όπλο του εγκλήματος και σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια, βρέθηκε αίμα του αδικοχαμένου Άλκη αλλά και στοιχεία άλλων ατόμων.

Έτσι, είναι πιθανό το μαχαίρι να «δείξει» όλη τη συμμορία καθώς έχουν πιάσει κι άλλοι το φονικό εργαλείο. Αυτή την ώρα γίνεται έλεγχος αποτυπωμάτων στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ..

Επίσης, σύμφωνα με τον Alpha, στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν κηλίδες αίματος του 19χρονου Άλκη πιθανότατα από όταν ο 23χρονος κάθισε στη θέση του οδηγού.

Τι δείχνει το δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο που έχει η αστυνομία

Νέο βίντεο, εκτός από αυτό που έχει δει το φως της δημοσιότητας, έχουν στα χέρια τους οι Αρχές από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 το δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο έχει πιο καθαρές και άκρως σκληρές εικόνες από τη δολοφονική επίθεση, ενώ μέσω αυτού η αστυνομία μπόρεσε να φτάσει πιο κοντά στους δράστες που συμμετείχαν στο έγκλημα.