Το τελευταίο αντίο στον 31χρονο ηθοποιό Πάνο Νάτση που σκοτώθηκε στην άσφαλτο όταν η μηχανή που οδηγούσε έπεσε πάνω σε φορτηγό στο Μεταξουργείο, είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης (2/2) συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.

Η κηδεία του ηθοποιού έγινε στις 15:00 στο νεκροταφείο Σχιστού, ενώ επιθυμία της οικογένειας ήταν να μην παραστούν δημοσιογράφοι. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ, ενώ στο νεκροταφείο για να πουν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό βρέθηκαν πολλοί συνάδελφοί του, όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Αντώνης Καρυστινός, ο Γιώργος Γάλλος, η Δανάη Λουκάκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star. Το παρών, μεταξύ άλλων, έδωσαν ο Σπύρος Μπιμπίλας αλλά και ο Τάκης Ζαχαράτος, οι οποίοι μίλησαν για τον συνεργάτη τους.

«Για εμάς είναι μια τραγική ημέρα γιατί χάθηκε ένα πολύ νέο παιδί. Ο Πάνος ήταν μια ελπίδα για το θέατρο, ένας σπουδαίος ηθοποιός, με μια λαμπρή καριέρα που ξεκίναγε. Δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε εύκολα, αυτό που έχει συμβεί. Στα γυρίσματα που κάναμε στις Σέρρες ήταν μέσα στο χιούμορ, μέσα στην τρέλα, ένα παιδί μάλαμα» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ζαχαράτος: Ήταν ένα πλάσμα εξαιρετικά υπερταλαντούχο

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Δεν χωράνε λόγια για να εκφράσω τη θλίψη μου. Ήταν ένα πλάσμα εξαιρετικά υπερταλαντούχο, εξαιρετικός άνθρωπος, φίλος και ένα πλάσμα που είχε πολλή αγάπη για τους ανθρώπους και πάρα πολλά πράγματα να δώσει. Θυμάμαι το χιούμορ του και το πόσο εξαιρετικός άνθρωπος ήταν» αναφέρει ο Τάκης Ζαχαράτος.

Ο θάνατος του Πάνου Νάτση ήταν ακαριαίος σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. Πληροφορίες του Star ανέφεραν την Τρίτη (01/02) ότι η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σπασμένο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές. Ο ιατροδικαστής εκτιμά επίσης ότι ο ηθοποιός πιθανόν φορούσε κράνος, αλλά είτε ήταν παλιό, είτε δεν ήταν δεμένο.