Εικόνες από το φορτηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στο Μεταξουργείο, που κόστισε τη ζωή στον Πάνο Νάτση, εξασφάλισε η εκπομπή T live. Σε αυτά τα φορτηγά, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, υπάρχουν προστατευτικές μπάρες που εμποδίζουν κάποιο αυτοκίνητο ή μηχανή να μπει στο κάτω μέρος σε περίπτωση σύγκρουσης.

Στο συγκεκριμένο φορτηγό όμως οι μπάρες φαίνεται ότι έχουν σπάσει γιατί εκεί προσέκρουσε η μηχανή που οδηγούσε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης. Πάνω στις μπάρες υπάρχει και ένα μαύρο σημάδι από τα λάστιχα της μηχανής του ηθοποιού. Αυτό σημαίνει ότι η μηχανή ήταν όρθια κατά τη σύγκρουση, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες που επικαλέστηκε η Τατιάνα Στεφανίδου, οι μπάρες είχαν πέσει στο οδόστρωμα μετά το τροχαίο αλλά -άγνωστο πώς- τοποθετήθηκαν και πάλι πάνω στο φορτηγό. Η αστυνομία, μεταξύ άλλων, θα ερευνήσει αν βρίσκονταν στο σωστό ύψος.

Πάνος Νάτσης: Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

Πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και το σώμα εντόπισε ο ιατροδικαστής στη σορό του Πάνου Νάτση, που σκοτώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με το Star η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σπασμένο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές. Ο ιατροδικαστής εκτιμά επίσης ότι ο ηθοποιός πιθανόν φορούσε κράνος, αλλά είτε ήταν παλιό, είτε δεν ήταν δεμένο.