Μια σοκαριστική αποκάλυψη για απόπειρα βιασμού από πασίγνωστο τραγουδιστή σε βάρος χορεύτριας από το μπαλέτο της εκπομπής «Άνδρες έτοιμοι για όλα» έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ» ξεκίνησε να λέει ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όρια, αλλά άντε τότε να βρεις το δίκιο σου. Τον ξέρουμε άπαντες» τόνισε.

«Μετά δυσκολίας, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης, μου το περιέγραψε, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας και όλα…  Και το #MeToo είναι θέμα εποχής. Τότε αν το έλεγες ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της» λέει εξηγώντας ότι εκείνη την εποχή δεν αντιμετωπίζονταν με τον ίδιο τρόπο τα θύματα.

«Την ρώτησα “θες να αναλάβω” και μου είπε “έχω τη μάνα μου, το παιδί μου” και την σεβάστηκα. Αλλά ήταν σοκαρισμένη» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.