«Έβλεπα τα θετικά σχόλια κάτω από τα βίντεο μου προκαλούσαν ικανοποίηση» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή χθες, Δευτέρα.

«Δεν κράτησα εγώ το βίντεο. Το είχα αποσύρει από το 2019. Κάποιος μάλλον το είχε αποθηκεύσει και το ανέβασε πάλι. Έχω παρέκκλιση, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έβλεπα τα θετικά σχόλια κάτω από τα βίντεο και μου προκαλούσαν ικανοποίηση» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε χθες στον ανακριτή για την πρώτη μήνυση που είχε κατατεθεί σε βάρος του, για την οποία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου. Γι’ αυτή την υπόθεση αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την κατάσταση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο δικηγόρος του απάντησε: «Η κατάσταση του ιδίου είναι όπως είναι κάθε άνθρωπος που υφίσταται όλο αυτό».

«Υπάρχει πάντα η μετάνοια, ζητάει συνεχώς συγγνώμη, έχοντας συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του. Έχει παραδεχτεί ό,τι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται. Για τη δεύτερη περίπτωση, τα βίντεο που υπάρχουν δεν είναι αναρτημένα από τον ίδιο γιατί από τις αρχές του 2019 δεν έχει ξανασχοληθεί με τέτοιες δραστηριότητες – αυτός τουλάχιστον είναι ο ισχυρισμός του και μένει να επιβεβαιωθεί», τόνισε ακόμη ο κ. Δακουράς και πρόσθεσε:

«Η συγγνώμη που έχει ζητήσει είναι πραγματική και την εννοεί. Θεωρώ ότι η συγγνώμη αυτή δεν μπορεί να μην είναι ειλικρινής».