Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παρουσιάζεται σήμερα ενώπιον του ανακριτή μετά τη νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του για δημοσίευση ερωτικών βίντεο και φωτογραφιών, μίλησε η κλινική ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια, Άννα Κανδαράκη, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν είναι ψυχικά άρρωστος».

«Να μη συγχέουμε τέτοιες συμπεριφορές με ψυχική διαταραχή. Έχω γυναίκες που μου έχουν εμπιστευτεί ότι τους έχει συμβεί κάτι τέτοιο, και από μέλη της οικογένειάς τους, όπως τους συζύγους του. Δεν πρέπει να συγχέουμε αυτή τη συμπεριφορά με ψυχική διαταραχή. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με άρρωστο άνθρωπο. Δεν είναι θέμα ψυχικής υγείας η υπόθεση αυτή, δε μιλάμε για ψυχική νόσο. Υπάρχει δόλος από πίσω. Όταν υπάρχει ψυχική δυσκολία, πρέπει να υπάρχει το κομμάτι του “υποφέρω” ή βάζω τον εαυτό μου σε κίνδυνο» εξήγησε η κυρία Κανδαράκη μιλώντας στο Mega.

«Μπορεί να είχε σκοπό να εκδικηθεί κάποιον, να επιβληθεί, ή μπορεί να θέλει να δώσει ικανοποίηση σε κάποιους με δικό του όφελος. Αυτή η συμπεριφορά έχει δόλο μέσα της ενώ όταν υπάρχει ψυχική δυσκολία δεν μπορεί να υπάρχει δόλος από πίσω» ξεκαθάρισε.

«Οι νέοι άνθρωποι πλέον δεν μπορούν να εμπιστευτούν και άρα δεν μπορούν να συσχετιστούν. Δεν μπορούμε να περάσουμε το μήνυμα ακόμα μεγαλύτερη καχυποψία. Ναι, καχυποψία στο διαδίκτυο και το πώς το χρησιμοποιούμε, αλλά όχι στους ανθρώπους και τις σχέσεις» είπε στη συνέχεια σε ερώτηση για το τι πρέπει να προσέχουν οι νέοι.

«Θέλουμε ζωντανές σχέσεις. Πρέπει να σταματήσουμε να δημιουργούμε σχέσεις και επαφές μέσα από το διαδίκτυο. Μη στιγματίσουμε τις σχέσεις. Να βάλουμε μεγάλη προσοχή στο πώς χρησιμοποιούμε κάμερες και διαδίκτυο» κατέληξε η Άννα Κανδαράκη.