Ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα από κορονοϊό κυριαρχεί στα σχόλια των χρηστών στο Twitter, οι οποίοι εκφράζουν τη θλίψη τους και σχολιάζουν το τέλος του γνωστού δημοσιογράφου αλλά και το γεγονός ότι ήταν ανεμβολίαστος.

«Σχολή δημοσιογραφίας από μόνος του. Καλό του ταξίδι #Τραγκας», αναφέρει ένα σχόλιο, ενώ ένα άλλο σημειώνει: «Ένας πολύ πιθανόν αχρείαστος θάνατος».

«Κανείς δεν περισσεύει σε τούτη την άθλια πολιτική σκηνή. Όλοι, άγγελοι και διάβολοι συνθέτουν το πρελούδιο της ελληνικής κοινωνίας. Ο ρόλος του Τράγκα θα είναι Αναντικατάστατος. Ήταν ένας μοναδικός άνθρωπος. Καλό κατευόδιο.#Τραγκας», γράφει ένας σχολιαστής στο Twitter.

Ένας άλλος αναφέρει: «Μας χάρισες γέλιο και γνώση και ειδικά εκείνα τα πρωινά στο ραδιόφωνο του #real ήσουν απόλαυση. Όποιες και αν ήταν οι ιδέες σου ήσουν χαρισματικός, έφυγες νωρίς».

«Ποτέ δεν τον συμπάθησα αλλά είναι τόσο κριμα να φευγει ο κόσμος έτσι άδικα ενώ υπάρχει η δυνατότητα με ένα τσίμπημα να προστατευτούμε ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ!! #Τραγκας», είναι ένα ακόμη σχόλιο.

«Πέθανε ο Γ. Τράγκας. Είχε υποκείμενα νοσήματα. Δυστυχώς ρίσκαρε με το να μην εμβολιαστεί. Θύμα ο ίδιος των λόγων του. Συλλυπητήρια στους δικούς του. Ας αποτελέσει ο θάνατός του κίνητρο εμβολιασμού. Αυτό μόνο. #Τραγκας», σχολιάζει κάποιος άλλος.

«#Τραγκας Μπορεί να μην συμφωνούσα πάντα μαζί του αλλά είχε φωνή που δεν του τη φίμωναν εύκολα. Στο κάτω κάτω της γραφής αυτή ήταν η γνώμη του. Καλό ταξίδι Γιώργο Τράγκα», γράφει ένας άλλος σχολιαστής.

«Πολλά συλλυπητήρια, μια από τις λίγες ελεύθερες φωνές που είχαν απομείνει, ένας από τους τελευταίους παλαιάς κοπής πραγματικούς δημοσιογράφους-ρεπόρτερ με αυθεντική άποψη, όχι φερέρωνο της νέας τάξης πραγμάτων. #Τραγκας», σημειώνει κι άλλος ένας.

Γιώργος Τράγκας: Τα σχόλια στο Twitter