Διασωληνωμένος με κορονοϊό παραμένει στο νοσοκομείο Σωτηρία ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ο οποίος συνδέθηκε σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σε σημερινή του ανάρτηση, ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης σημειώνει πως «ο πρόεδρος #Τραγκας δίνει πλέον μεγάλη μάχη ζωής! Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα. Από δω και στο εξής χρειάζεται χρόνος… Πρέπει να κυλήσουν οι μέρες για να δούμε αν μπορεί να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ.

Ακόμη κι έτσι, αυτές τις δύσκολες ώρες, ο Γιώργος δείχνει πόσο μεγάλος μαχητής είναι! Οι γιατροί καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και με τη βοήθεια του Θεού ευελπιστώ ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Όλοι όσοι τον αγαπάμε οφείλουμε να δείξουμε αντοχή και με προσευχή να στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια…».

Ο πρόεδρος #Τραγκας δίνει πλέον μεγάλη μάχη ζωής! Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα. Από δω και…

Posted by Πάρις Κουρτζίδης on Monday, December 13, 2021

Μέχρι την Τετάρτη ο Γιώργος Τράγκας υποστηριζόταν αναπνευστικά με μάσκα οξυγόνου. Τα ξημερώματα της Παρασκευής υπέστη έμφραγμα, με τους γιατρούς να προχωρούν σε διασωλήνωση. Λίγες ώρες αργότερα προκλήθηκε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί και τοποθέτηση στεντ.