Ένας μεγάλος υδροστρόβιλος έκανε την εμφάνιση του στο κόλπο των Αλυκών στη Ζάκυνθο, προκαλώντας έκπληξη σε όσους τον είδαν, κατά το πέρασμα της κακοκαιρίας στο νησί.

Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν ξήλωσαν τέντες και πινακίδες καταστημάτων ενώ έπεσαν δέντρα σε αρκετές περιοχές του νησιού προκαλώντας σε κάποιες περιπτώσεις προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Σημαντικά προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία στην Αχαΐα, ενώ ζευγάρι στο Ρίο κινδύνευσε σοβαρά, καθώς, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε είχε παγιδευτεί από τα νερά.

Ειδικότερα, το ζευγάρι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν εργαζόμενοι του δήμου στην περιοχή του Ρίου. Σύμφωνα με τον δήμο, εργαζόμενοι εντόπισαν το αυτοκίνητο στον παραλιακό δρόμο του Ρίου, όπου είχε παγιδευτεί από τον όγκο νερού.

Εν τω μεταξύ, εκτός από τις παραλιακές περιοχές των Ιτεών και του Ακταίου, προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας καταγράφονται και στις περιοχές του Ρίου, των Αραχωβιτίκων και της πλαζ της Αγυιάς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber