Αισιοδοξία για τον 34χρονο ειδικό φρουρό στα Χανιά

Έχει ξεκινήσει σταδιακά η προσπάθεια για να τον «ξυπνήσουν»


ΕΛΛΑΔΑ
17:17
31/03/2015
Αισιοδοξία για τον 34χρονο ειδικό φρουρό στα Χανιά
loading

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του 34χρονου ειδικού φρουρού, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε στις Βρύσες Χανίων πριν από μία βδομάδα περίπου.

Μετά το περιστατικό, ο 34χρονος ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι ενώ αμέσως εισήχθη στην Εντατική διασωληνομένος.

Οι γιατροί πλέον μιλούν για πρώτη φορά αισιόδοξα για την υγεία του καθώς οι εξετάσεις που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο έδειχναν ότι ο 34χρονος ειδικός φρουρός βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, από σήμερα το πρωί έχει ξεκινήσει σταδιακά η προσπάθεια για να τον «ξυπνήσουν».

«Οι διαδικασίες άρχισαν και μπορούμε να πούμε ότι ο 34χρονος αντιδρά πολύ καλά στα εξωτερικά ερεθίσματα», ανέφερε στην τοπική ιστοσελίδα ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Χαράλαμπος Δουλγεράκης.

Σημειώνεται πως η διαδικασία «ξυπνήματος» δεν είναι μία απλή διαδικασία και δεν γίνεται μέσα σε μία ημέρα. «Χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις και μικρά βήματα κάθε φορά. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει όπως είπαμε αλλά μπορεί να κρατήσει και μία βδομάδα. Το σημαντικό είναι ότι ο 34χρονος αντιδρά εξαιρετικά καλά», επεσήμανε ο κ. Δουλγεράκης.

Ο 50χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος προκάλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό στον 34χρονο ειδικό φρουρό, αλλά και σε έναν ακόμα αστυνομικό, έχει ήδη προφυλακιστεί μετά την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει