Στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/11) στο Big Brother μία συζήτηση για την power yoga γίνεται αφορμή για να δημιουργηθεί παρεξήγηση ανάμεσα στην Άννα και την Ευδοκία.

Για την ακρίβεια θύμωσε η Άννα με την Ευδοκία στο Big Brother καθώς την αμφισβήτησε για τις γνώσεις της στην γιόγκα.

Συγκεκριμένα η Άννα είπε: «Έχω πάρει δίπλωμα power γιόγκα και η Ευδοκία μου είπε ότι αυτό δεν είναι γιόγκα. Στο δίπλωμα μου γράφει αυτό, ίσως να ξέρει καλύτερα από μένα; Συνεχίζει και λέει κάτι άλλο χωρίς να δέχεται αυτό που της λες, ξαφνιάζομαι».

Η Άννα συζητάει στη συνέχεια το γεγονός με την Μαίρη αλλά δεν βρίσκει τη στήριξη που περίμενε από την Μαίρη ενώ η Μαρία παίρνει το μέρος της.

Το γεγονός αυτό έκανε τα άλλα δύο κορίτσια να πουν στη Μαίρη πως υποστηρίζει την Ευδοκία, με την Μαρία να μην σταματάει σε αυτό. Καθότι μια παίκτρια που πάντα τα λέει όλα έξω από τα δόντια και έριξε τα… καρφιά της προς την Ευδοκία.

Η ίδια λοιπόν στη συζήτηση που είχε με την Μαίρη, τόνισε πως η Ευδοκία είναι από τις παίκτριες που παίζει αρκετά στρατηγικά και πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να νικήσει το παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων, οι δυο γυναίκες αναφέρθηκαν και στον τρόπο που η Ευδοκία ψηφίζει για τους υποψήφιους προς αποχώρηση ενώ την ίδια στιγμή η Μαρία αποκάλυψε πως προκειμένου η Ευδοκία να σώσει τον εαυτό της, δεν θα την νοιάξει ούτε η Μαίρη που είναι αρκετά φίλη της, ούτε ο Νίκος, με τον οποίο πιθανότατα είναι ζευγάρι.

Η σχέση της Ευδοκίας τώρα και του Νίκου απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από το φιλικό και πάει προς το ερωτικό, ειδικά μετά την ένωση των κρεβατιών τους στο επεισόδιο της Τρίτης του Big Brother 2.

Οι δυο τους φαίνεται πως τρέφουν αρκετά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, ωστόσο δυσκολεύονται να τα μοιραστούν μεταξύ τους, ειδικά ο Νίκος.

Μάλιστα, η Ευδοκία δήλωσε στο δωμάτιο του Μεγάλου Αδερφού πως νιώθει πως ο Νίκος απομακρύνεται και πως μόνο εκείνη κάνει κινήσεις προς το μέρος του.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως περνάει και… ερωτική απογοήτευση!

Τα παράπονά της είπε και στον ίδιο τον Νίκο η παίκτρια και μάλιστα του δήλωσε ανάμεσα σε άλλα «πρέπει να σε αφήσω στην ησυχία σου λίγο και να μην σε παίρνω συνέχεια στο κατόπι γιατί με θεωρείς δεδομένη».

Η ομαδική δοκιμασία για το εβδομαδιαίο προϋπολογισμό συνεχίζεται και έχει έρθει η ώρα να μάθουμε το αποτέλεσμα. Η δοκιμασία κρίθηκε από τον Μεγάλο Αδελφό επιτυχημένη, οι παίκτες μάζεψαν 160 ευρώ για τον εβδομαδιαίο τους προϋπολογισμό και ο Big Brother τους έκανε και ένα δώρο. Ετοίμασε ένα BBQ πάρτι-έκπληξη για να χαλαρώσει και να διασκεδάσει τους συγκατοίκους.

Οι συγκάτοικοι έπρεπε επίσης να ψηφίσουν για να αναδείξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η τελευταία αποχώρηση του Νάσου Ντάλλη βρήκε τον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα αρκετά αποδυναμωμένους καθώς είναι αρκετοί οι φίλοι τους που πλέον βρίσκονται εκτός παιχνιδιού. Στην ανοιχτή ψηφοφορία της Τρίτης πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για πολλοστή φορά αναδείχθηκε η Μαίρη Βαρσάμη. Στην κλειστή ψηφοφορία της Τετάρτης (24/11), οι παίκτες αποφάσισαν ότι μαζί με την Μαίρη θα διεκδικήσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού στο live της Παρασκευής, η Ευδοκία Τσαγκλή, η Άννα Ελευθερίου, η Ανχελίτα κι ο Νίκος Τακλής.

Θα αλλάξει η δοκιμασία του βέτο τα δεδομένα;