Μπορεί πλέον να μη βρίσκονται στο Captain’s Room, καθώς η αρχηγία στο σπίτι άλλαξε χέρια, όμως η Ευδοκία συνεχίζει να κάνει εκπλήξεις στο Νίκο.

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τρίτης (23/11) στο Big Brother είδαμε ότι η σχέση ανάμεσα στην Ευδοκία και τον Νίκο φαίνεται να… φουντώνει μέρα με τη μέρα μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, παρά το γεγονός ότι εκείνη τον έχει μια στο κρύο, μια στη ζέστη.

Μετά τη συγκατοίκησή τους στο captain’s room, η Ευδοκία αποφάσισε να φτιάξει ένα διπλό κρεβάτι στο δωμάτιο της βίλας, ενώνοντας τα κρεβάτια τους, μετά τη ρομαντική κίνηση του Νίκου να της προσφέρει ένα λουλούδι, με έναν πολύ ιδαίτερο τρόπο.

Η Ευδοκία δεν κρύβει τη χαρά της κάθε φορά που είναι δίπλα του, ωστόσο το βράδυ αποφάσισε να μην κοιμηθεί μαζί του, χωρίς ωστόσο να του εξηγεί τον λόγο.

Η Άννα είναι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά και η Μαίρη με τη Μαρία προσπαθούν να καταλάβουν το λόγο καταλήγοντας μόνο σε υποθέσεις.

Η Άννα, λοιπόν, βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς φαίνεται ότι έχει συναισθήματα για τον Νίκο, τα οποία ωστόσο δυσκολεύεται να τα μοιραστεί με τις φίλες της μέσα στο σπίτι.

Στην ιδέα ότι η Ευδοκία και ο Νίκος είναι ζευγάρι ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας, ωστόσο δήλωσε ότι χαίρεται για τους δυο τους.

Όταν η Μαίρη και η Μαρία την ρώτησαν τι συμβαίνει, εκείνη δεν θέλησε να μοιραστεί μαζί τους τίποτα. Ωστόσο, μετά από μερικά γεγονότα, η Μαίρη «έκρινε» την Άννα, με την δεύτερη να ξεσπά εναντίον της και να τονίζει πως δεν την καταλαβαίνει και πως έχει δίκιο που δεν της λέει τίποτα.

Ο Παναγιώτης, ως νέος αρχηγός, ανακοινώνει την ομαδική δοκιμασία για το εβδομαδιαίο προϋπολογισμό. Πόσο δεξιοτέχνες μπορούν να γίνουν οι συγκάτοικοι;

Στο task room είχε στηθεί μια επίπεδη κατασκευή με πολλούς αριθμούς. Κάθε συγκάτοικος ή συγκάτοικοι που θα έβλεπαν το όνομά τους στην οθόνη, θα έπρεπε να μπει/μπουν στο δωμάτιο και χρησιμοποιώντας τα μπαλάκια να φέρει/φέρουν εις πέρας την αποστολή που θα του/τους ανακοινωνόταν εκείνη τη στιγμή.

Μια ανοιχτή ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση έδειξε τις προθέσεις των συγκατοίκων και αποκάλυψε τις νέες ισορροπίες.

Το αποτέλεσμά της έφερε τις Μαίρη, Ευδοκία και Ανχελίτα να ισοψηφούν, με τον Παναγιώτη ως αρχηγό να έπρεπε να υποδείξη την συγκάτοικο-πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ο Παναγιώτης επέλεξε την Μαίρη γιατί όπως δήλωσε θα ήταν ψεύτης αν δεν έβγαζε υποψήφια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.