Με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση ολοκληρώθηκαν στην Πάτρα οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Νωρίτερα, εψάλη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας.

Την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εκπροσώπησε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της παρέλασης ανέφερε:

«Οι εθνικές εορτές μας θυμίζουν την ιστορία μας, αλλά και την ανάγκη να είμαστε όλοι ενωμένοι. Η πατρίδα μας περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό, από το να είμαστε όλοι μαζί, με ένα στόχο. Δηλαδή, να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, εξ αιτίας των οποίων, πολλοί άνθρωποι υποφέρουν, λόγω φτώχειας και ανεργίας». Στην συνέχεια η Ράνια Αντωνοπούλου σημείωσε: «Με σύμπνοια και βαθειά γνώση του παρελθόντος αντλούμε δύναμη για να αντιμετωπίσουμε το παρόν και να χτίσουμε το μέλλον. Έχουμε την υποχρέωση να χτίσουμε το μέλλον και να βάλλουμε οριοθετήσεις για το που θα πάει η χώρα μας».

Όσον αφορά την αντιμετώπιση της ανεργίας, η Ράνια Αντωνοπούλου τόνισε ότι «αν δεν μπορούμε να έχουμε ρευστότητα και αν δεν μπορέσουμε να μπούμε ξανά σε μια αναπτυξιακή τροχιά, τότε τα προγράμματα και τα λίγα πράγματα που υπάρχουν για τους ανέργους, δεν αρκούν». Πρέπει, συνέχισε η Ράνια Αντωνοπούλου, «να έχουμε μια συντονισμένη πολιτική, που θα μας βγάλει από την ύφεση των τελευταίων χρόνων.»