Επιστρέφουν στα έδρανα οι φοιτητές της Νομικής

Καθαρίστριες από την Πέμπτη δουλεύουν για την αποκατάσταση των χώρων


ΕΛΛΑΔΑ
9:28
20/03/2015
Επιστρέφουν στα έδρανα οι φοιτητές της Νομικής
1
loading

Επαναφορά στην... κανονικότητα από σήμερα στο Νομική, με τους φοιτητές να επανέρχονται στα έδρανα, όπως ανακοίνωσαν οι Κοσμητείες της Νομικής Σχολής και της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών.

Από την Πέμπτη συνεργεία καθαρισμού έχουν επιδοθεί σε αγώνα αποκατάστασης των αιθουσών της Νομικής, καθώς η κατάσταση στο εσωτερικό της σχολής ήταν τραγική μετά από 6 ημέρες κατάληψης από αντιεξουσιαστές, που ζητούσαν την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας και την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού.

Υπενθυμίζεται ότι οι καταληψίες αποχώρησαν την Τετάρτη, ενώ η αστυνομία κατόπιν εντολής του αρμόδιου υπουργού, Γιάννη Πανούση δεν παρενέβη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar n1K0SsT

    Εννοείται ότι ο Πανούσης δεν επεμβαίνει γιατί κάνει διάλογο, όταν γυρίσουν τα παιδία σπίτι τα ρωτάει \"πλύνε τα χέρια σου, κάτσε να φας και πές μας γιατί το έκανες\". Ο λόγος όμως που οι \"φιλελεύθεροι\", \"ιδεολόγοι\", \"αγωνιστές\" μπάχαλοι καταστρέψαν για άλλη μιά φορά θα σας τα πεί ο γνωστός άγνωστος Φούσκας που συχνάζει στο ΝΒ αλλά κάντε υπομονή γιατί έχει πολλά να πει, από το Ροβεσπιέρο μέχρι το Μπακούνιν [..]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει