Δράσεις σε σχολεία για ευαισθητοποίηση των νέων στα ανθρώπινα δικαιώματα

Σε εξέλιξη το πρόγραμμα Επιχορήγησης ΜΚΟ «Είμαστε όλοι πολίτες»


ΕΛΛΑΔΑ
20:48
13/03/2015
Δράσεις σε σχολεία για ευαισθητοποίηση των νέων στα ανθρώπινα δικαιώματα
1
loading

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και ένα μήνα πρόγραμμα Επιχορήγησης ΜΚΟ «Είμαστε όλοι Πολίτες» , που αφορά την εκπαίδευση των νέων στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι δράσεις υλοποιούνται με τη χρήση των εκπαιδευτικών εγχειριδίων “Compass” και “Compasito”, του Συμβουλίου της Ευρώπης, τα οποία μέσω των δραστηριοτήτων που προτείνουν, φέρνουν τα παιδιά και τους νέους σε επαφή με τα ανθρώπινα δικαιώματα, με στόχο την υιοθέτηση μιας στάσης υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους και των δικαιωμάτων των άλλων στην καθημερινή ζωή.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στις περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας με την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων. Μέχρι τα τέλη Απριλίου στη Θεσσαλονίκη έχουν προγραμματιστεί πάνω από 20 παρεμβάσεις σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια εκπαίδευσης ενεργών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με στόχο τη συντονισμένη προώθηση των εγχειριδίων σε σχολεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΒΑΣΙΛΗΣ

    Πάλι καλά που δεν το είπαν ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Μου φαίνεται πρέπει να αναβιώσουν τα κρυφά σχολεία απέναντι στους σύγχρονους τυράννους του διεθνισμού.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει