Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό με τις δηλώσεις του πατέρα του προπονητή που συνελήφθη για βιασμό ανηλίκων. «Ο γιος μου είναι αθώος. Δεν υπάρχει βιασμός, απλώς είχε μία σχεσούλα μαζί της, δεν ξέρω πόσο καιρό κράτησε, είχαν μία σχεσούλα. Όλα τα πιτσιρίκια του την έπεφταν ακόμα και οι μανάδες. Πόσο να αντισταθεί; Νέο παιδί είναι» λέει ο πατέρας του μιλώντας στο LiveNews.

«Αυτά που λέει είναι επιεικώς απαράδεκτα. Εγώ καταλαβαίνω την ανάγκη του πατέρα να δικαιολογήσει το γιο του. Αλλά αν δεν μπορεί να το ελέγξει, ας πάει να το κόψει ή ας πάει σε ένα ψυχολόγο. Αυτό που λέει είναι εξοργιστικό, ότι είναι ένα νέο παιδί με ορμές και του την πέφτουν μανάδες και παιδιά. Τι πράγματα είναι αυτά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συμπλήρωσε: «Τα ομορφόπαιδα έχουν δικαίωμα να τα φτιάχνουν με 14χρονα; Τι λογική είναι αυτή; Τη ζωή των κοριτσιών δεν την έχει καταστρέψει; Εγώ να δεχτώ ότι το 14χρονο ερωτεύτηκε τον καθηγητή. Ο καθηγητής δεν μπορεί να αντισταθεί; Εάν δεν μπορεί να το ελέγξει να πάει σε έναν ειδικό».

«Έχω μείνει άφωνος με αυτά που έχω ακούσει. Δεν υπάρχει δόση αλήθειας, ούτε μία στο εκατομμύριο. Είναι ωραίος στην εμφάνιση και μπορεί να άρεσε σε κάποια κοπέλα, να μην ήθελε εκείνος και να έχει φτάσει το πράγμα εδώ» είπε συγγενής του προπονητή. Και συνέχισε: «Τον γνωρίζω πολύ καλά και είναι σεβαστικό παιδί. Αποκλείεται να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι χρόνια σε αυτό τον χώρο και οι γονείς του εμπιστεύονται τα παιδιά τους, όπως θα εμπιστευόμουν και εγώ το δικό μου άφοβα».